top of page

Næringsutvikling som drivkraft for Orkangers vekst

Orkanger er i vekst, og næringsutviklingen spiller en avgjørende rolle i denne utviklingen. S&T Eiendom har vært en viktig drivkraft bak etableringen av moderne, fleksible næringslokaler som møter behovene til dagens bedrifter. Ved å vektlegge bærekraft, lokal forankring og strategisk plassering, bidrar vi til å forme Orkanger som et attraktivt senter for næringsliv i Midt-Norge.


Næringsutvikling på Orkanger

En pådriver for lokalt næringsliv 

S&T Eiendom har lenge vært en viktig bidragsyter til næringsutviklingen på Orkanger. Gjennom prosjekter som Rømmetunet, Remegården og Tiltaksveien 22, samt KUBEN, Entreprenøren og Sponplaten, har vi tilrettelagt for at både etablerte bedrifter og nyetableringer kan finne moderne, funksjonelle lokaler som møter ulike behov. Dette har resultert i nye lokaler med over 250 arbeidsplasser, som igjen har styrket regionens økonomi.


Fleksible og moderne næringslokaler 

For å møte behovene til en variert kundebase, utvikler vi næringslokaler som er både fleksible og moderne, til små og store bedrifter. Dette betyr at våre bygg kan tilpasses ulike bransjer, fra kontorlokaler til industribygg. Et godt eksempel på dette er Tiltaksveien 22, hvor vi har renovert et nedslitt lagerbygg til et kominasjonsbygg. Nå med moderne kontorlokaler og fleksible arealer tilpasset salg, utstilling eller verksted.


Prosjektsjef Martin Wormdal i Tiltaksveien 22

Gjennom prosjektene på Rømmetunet og Remegården har vi skapt et dynamisk bymiljø midt i sentrum av Orkanger, ved å kombinere bolig og næring på ett og samme sted. Dette gir både private tilgang på tjenester i umiddelbar nærhet, og vice versa. Nylig flyttet blant annet Cillco Regnskap inn på Rømmetunet [lenke artikkel], etter en vellykket oppstart i KUBEN. Og nå planlegges det enda flere kontor- og handelslokaler på tunet.


Rømmetunet i sentrum av Orkanger

Bærekraft 

I alle prosjekter har vi en sterk forpliktelse til bærekraft. Dette innebærer å bruke energieffektive løsninger, miljøvennlige materialer og utvikle bygninger som er holdbare og ressursbesparende. I Tiltaksveien 22 har vi redusert energibehovet med 50%, og på KUBEN er vi i ferd med å forbedre energikarakteren fra D til en Grønn B, noe som tilsvarer en reduksjon på ca. 40%. Noe som ikke bare gagner miljøet, men også våre leietakere.


Bærekraftige løsninger

Orkland Næringspark

Gjennom Orkland Næringspark satser S&T Eiendom enda mer på utvikling av industri og næringsarealer. Orkanger er strategisk plassert som et sentralt knutepunkt for næringsliv i Midt-Norge. Våre næringslokaler har fordelen av å være i nærheten av viktige transportårer og store industrisatsinger, både på land og i vann. Dette gjør det enklere for bedrifter å drive effektiv logistikk og distribusjon, samt samarbeide med andre lokale bedrifter.

 

På Grønøra Industriområde har vi tilrettelagt med flere næringsarealer. I Grønørveien 49, som har fått navnet Entreprenøren, finner du blant annet lagerarealer i plasthall. På nabotomta, i Grønørveien 50/58, også kjent som Sponplaten, har vi opparbeidet store utearealer. Her er det også mulighet for utvikling av bygninger til produksjon, lager og logistikk, eventuelt i kombinasjon. I tillegg får du enkle kontorer og arealer for lett produksjon på begge eiendommene, med strategisk beliggenhet på Grønøra Sør.


Frank Holmgaard daglig leder Orkland Næringspark

Fremtiden for næringsutvikling på Orkanger

Orkland Næringspark fortsetter videreutviklingen av Orkanger som et senter for næringsliv og industri. Vi jobber fortløpende med større og mindre utviklingsprosjekter på Grønøra, som skal bidra til å tiltrekke flere bedrifter og utvikle industrien og næringsmiljøet.

 

På Orkanger er mulighetene mange – enten du er på utkikk etter nytt kontor eller større næringslokaler til industri. Velg mellom moderne kontorlokaler midt i sentrum på Rømmetunet eller Remegården, eller helt nye kontorer og arealer tilpasset salg, utstilling eller verksted i Tiltaksveien 22. Kanskje søker du større arealer til industri eller annen spennende virksomhet? På Grønøra Industriområde har vi både lagerarealer i Entreprenøren og utearealer på Sponplaten, samt kontorer og arealer for lett produksjon. Ta kontakt, så finner vi løsningen som passer deg og din bedrift.


Foto: Allsidig Design




 

Comments


bottom of page